Home » Over Ons

Over Ons

Visie & Missie
Infra Professionals bestaat uit drie business units: Infra Professionals Detachering, Infra Professionals en Infra Professionals Academy. Wij bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor het inhuren van infra- professionals en talenten, het uitvoeren van projecten en het verzorgen van opleidingen binnen de bouw en infra. Ook geven wij talenten de kans om zich met behulp van loopbaanbegeleiding en/of een specifieke opleiding binnen hun vakgebied te ontwikkelen.

 

Onze accountmanagers
Onze accountmanagers zijn begaan met hun kandidaten en opdrachtgevers en zetten zich voor 100% in. Ze zijn bekend met de technische sector en hebben een technisch/bedrijfskundige achtergrond. Met deze bagage zijn zij uitstekend in staat om een weg te vinden in de complexiteit van de bemiddeling van technisch personeel. 

 

Bij het projectmatig inzetten van de juiste projectmedewerker kijken zij verder dan alleen naar opleiding, ervaring en specifieke kennis. Ook andere capaciteiten en eigenschappen zijn  van belang en kunnen de geschiktheid van een kandidaat bepalen. De persoonlijkheid van een kandidaat wordt meegewogen en ook wordt bekeken of de persoon past in de cultuur van de opdrachtgever.

 

Wanneer de juiste match is gemaakt, blijven de accountmanagers op de achtergrond actief. Ze onderhouden het contact met de medewerker en met de opdrachtgever en staan altijd voor beide partijen klaar.

 

Branche
Infra Professionals opereert in de vakgebieden Civiele Techniek, de bouw, op administratief gebied en binnen de Ruimtelijke Ordening. Binnen de civiele techniek behoren onder andere de algemene GWW, beton- en waterbouw, ondergrondse infrastructuur, stedenbouwkunde, verkeerstechniek en groen- en cultuurtechniek. Infra Professionals bemiddelt tekenaars, werkvoorbereiders, calculators, toezichthouders, uitvoerders, projectleiders en andere voorkomende functies.

 

Onze opdrachtgevers in deze branches zijn de gemeenten en ingenieursbureaus en aannemingsbedrijven binnen de Infra. Ze zijn geografisch op te delen in vier regio’s, namelijk Haaglanden, Rijnmond, Groot Amsterdam en Utrecht.