Home » IP Detachering » Gedetacheerd worden door Infra Professionals » Als ZZP’er gedetacheerd worden

Als ZZP’er gedetacheerd worden

Infra Professionals bemiddelt ook regelmatig zzp’ers voor functies in de Bouw & Infra door als bemiddelingsbureau te werken. Via onze opdrachtgevers kunnen wij de kwalitatief goede zzp’er interessant en uitdagend werk in de Bouw en Infra bieden.

 

Infra Professionals onderscheid zich door op een transparante wijze als belangrijke schakel te fungeren in het proces van inhuur van zzp’ers door opdrachtgevers. Concreet betekent dit dat wij een open communicatie hebben met betrekking tot de tarieven en marges.

 

Om ervoor te zorgen dat jouw niveau steeds weer op de juiste hoogte ligt, biedt Infra Professionals je verschillende opleidingsmogelijkheden aan tegen interessante tarieven. Ook buiten werktijd zodat je wel je inkomen als zelfstandige behoudt.

 

Heb je interesse om je in te schrijven, vul dan het sollicitatieformulier in. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Het is overigens altijd aan te raden je in te schrijven. Je kunt dan ook deelnemen aan onze workshops en netwerkborrels. Wij ontzorgen je acquisitie.