Home » IP Academy in het kort » In Company

In Company

Bij maatwerk In Company trainingen nemen wij altijd de opleidingsbehoefte van uw medewerkers als maatstaf. De implementatie van de maatwerk In Company opleiding is gericht op een lopend project binnen Infra Professionals. Het is ‘learning on the job’.
Wij verzorgen trainingen in de volgende kennisgebieden:

  • Tekenen Autocad+Microstation
  • RAW-contracten
  • Wet & regelgeving aanbesteden en overige contractvormen
  • Begroten en calculeren
  • Inmeten en inspectie

 

Al onze trainingen zijn afgestemd op de werkpraktijk. We maken het mogelijk om bestaande projecten tijdens de training te behandelen. Onze trainers zijn mensen uit de praktijk, die graag en met passie hun kennis overdragen.

 

Onze werkwijze:

  1. Op basis van een uitgebreide intake kijkt onze accountmanager naar de opleidingsbehoefte, de achtergrond van uw medewerkers en de praktijk binnen uw organisatie.
  2. De opleidingsmanager stelt een lesplan op. Dit plan wordt met u als opdrachtgever besproken. In het lesplan staat de duur van de training zijn de onderwerpen die behandeld worden beschreven.
  3. Halverwege de training volgt een tussenevaluatie.
  4. Aan het eind van de training vullen de deelnemers en de trainer een eindevaluatieformulier in.
  5. Een eindrapportage wordt naar de opdrachtgever/werkgever gestuurd.

 

Bent u geïnteresseerd in een van de In Company trainingen en wilt u zich aanmelden hiervoor, vul het “inschrijfformulier” in. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een intakegesprek.